Jobba hos oss

Jobba hos oss

Hos oss har du tryggheten att arbeta i den stora internationella koncernen och på samma gång ta del av gemenskapen och kamratskapet i det lokala företaget.

Samtidigt som vi är en del av ett stort internationellt företag och har täta kontakter med våra kollegor i Europa och Japan, arbetar vi i en gemenskap och med en ”alla känner alla”-mentalitet inom företaget.

Vi strävar efter en öppen företagskultur och arbetar aktivt med en sund och säker arbetsmiljö, där företagets mål är att varje anställd ska utvecklas och må bra. I vårt ISO-arbete är arbetsmiljö en stor och viktig del. Vi har tydliga riktlinjer och mål för detta arbete och ser en god arbetsmiljö som ett viktigt konkurrensmedel.

 

Lediga tjänster

Account Manager Stockholm
Vi behöver stärka vår säljavdelning i Solna med en driven och erfaren Account Manager. Du kommer att arbeta med försäljning av lösningar inom ffa dokumenthantering. Läs mer och ansök här.

 

Nordisk redovisningschef 
Som nordisk redovisningschef ska du leda och samordna arbetet på den nordiska ekonomiavdelningen. Du får ett övergripande ansvar för en kvalitetssäkrad redovisning i ett bolag med hög trivselfaktor. Läs mer om tjänsten här

 

 

 

WorkingWithToshiba

Bli en av oss!

KONTAKTA OSS

Vi är ständigt på jakt efter vassa, drivande och kvalificerade säljare. Välkommen att skicka en intresseanmälan till oss: info.se[at]toshibatec-tnd.com. Berätta kort om dig själv, din erfarenhet och kompetens och varför du vill arbeta hos oss.