OM OSS

Om Toshiba

Toshiba Tec ingår i Toshiba Corporation som etablerades 1875 och är ett av världens största företag med en mångfald av produkter och lösningar, från vitvaror till avancerade industriella system. Koncernen sysselsätter närmare 140 000 anställda och har 550 dotterbolag. Toshiba har en omfattande FoU-avdelning och står för en rad uppfinningar som på ett eller annat sätt påverkar människors vardag. 

 

 

Toshiba Tec är ett av de ledande bolagen inom dokumenthantering med en omsättning på 37 miljarder SEK och över 20 000 medarbetare. Bolaget har mer än 35 års erfarenhet av utveckling och tillverkning av multifunktionella skrivar- och kopieringssystem. 

Den nordiska verksamheten

Toshiba Tec Nordic är ett helägt dotterbolag och erbjuder multifunktionsskrivare, etikettskrivare, lösningar för dokumenthantering samt support och service för den nordiska marknaden. Vi erbjuder även digitala skärmar/skyltsystem och konferensteknik. Huvudkontoret ligger i Solna, Sverige, med filial i Finland och distributörer i Danmark och Norge. Toshiba Tec Nordic har ca 140 anställda. Den svenska verksamheten är miljö-, kvalitet- och arbetsmiljöcertifierad enligt ISO 14001, ISO 9001och OHSAS 18001.

Här kan du ladda ned våra ISO-certifikat och läsa mer om vårt miljö- och hållbarhetsarbete.

I Sverige
I Stockholm, Göteborg och Malmö har Toshiba egen direktförsäljning och i övriga Sverige arbetar vi bland annat med återförsäljarkedjorna Office Sverige och Office IT-partner, som finns i hela landet. Tillsammans erbjuder vi support och service för såväl lokala som rikstäckande kunder. Våra servicetekniker är experter på Toshiba-maskiner, men servar även maskiner från andra tillverkare.

Trygghet och långsiktighet
Toshiba är en av Nordens största leverantör av dokumentlösningar och en del av ett av världens största företag. Vi är en trygg och långsiktig partner.

Egen tillverkning
Toshiba har egen tillverkning av maskiner och är en direktleverantör utan mellanhänder. Detta innebär kortare väg från fabrik till kund och kontroll på alla steg i processen – från råmaterial till leverans.

 

Together Information

Together information är Toshibas vision för hur människor skapar, registrerar, delar, hanterar och presenterar information. 

Läs mer >>

Together Information Red

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Har du några frågor?

Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er verksamhet.